Vaktijdschriften
Salaris startpagina

Vaktijdschriften

Sorteer de koppelingen in deze vaktijdschriften rubriek op:  

1 gerelateerde rubriek:

Salaris Rendement

Salaris Rendement is het vakblad voor verantwoordelijken voor de loon- en personeelsadministratie met als insteek:hoe kan de salarisprofessional een bijdrage leveren aan een beter rendement van de organisatie en de communicatie richting personeel van de organisatie verbeteren.

FA Rendement

FA Rendement is een financieel administratief nieuws- en adviesmagazine voor financials, gericht op kostenbesparing, efficiency en persoonlijke ontwikkeling.

Elsevier Financieel en Fiscaal

Nieuws en informatie portal van Elsevier op financieel en fiscaal gebied. Gratis registratie biedt u toegang tot handige tools.

Intermediair

Intermediair is het grootste weekblad voor hoogopgeleiden met het meest uitgebreide vacatureaanbod en veel informatie op het gebied van arbeidsmarkt en netwerken, salaris, economie, wetenschap, techniek en trends. Je komt in aanmerking voor een gratis abonnement op Intermediair als je een HBO of WO studie helemaal of bijna afgerond hebt en niet ouder bent dan 44 jaar.  tip

Vakbladen startpagina

Belastingzaken

Belastingzaken is een nieuws- en adviesmagazine voor het MKB dat tien keer per jaar verschijnt. Iedere maand vindt u in dit vaktijdschrift voor ondernemers talrijke tips, ideeën en adviezen om belasting te besparen.

Aanspraak

Aanspraak is is een uitgave van Reed Business Information voor de loon- en salarisadministrateur. Aan bod komen onder meer: loonadministratie, vergoedingen en verstrekkingen, arbeidsvoorwaarden, loonbelasting, pensioen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, reiskosten, auto's en andere mobiliteitsregelingen en nog veel meer. Op de site kunt u een gratis proefnummer aanvragen of direct een abonnement afsluiten.

  Help mee aan het opbouwen van deze vakbladen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar salaris | Suggesties voor vaktijdschriften? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen